sâmbătă, 9 mai 2015

AM AFLAT CĂ AM SM. CE FAC EU DE-ACUM ÎNCOLO? (II)

Din momentul asta, major(ă) fiind, doar tu poţi să alegi pentru tine. Şi dacă nu iei alegerea corectă, vei plăti în viitor cu sănătatea. Timpul nu se poate da înapoi, cicatricile nu vor dipărea.
Decizii, decizii...

De fapt, singura decizie pe care trebuie să o iei, în mod informat (chiar dacă nu pricepi nimic din ce se întâmplă cu tine), e dacă vrei să fii inclus pe lista de aşteptare pentru tratamentul cu DMTuri sau nu.

După ce ai trecut prin tot chinul înţepăturilor, prin tot chinul tratamentului cu antiinflamatoare, te aşteaptă altă aventură, chiar mai grea: aşteptarea tratamentului cu DMT.

Ca să nu simţi că laşi timpul să se scurgă fără folos, citeşti (pe gugăl) despre SM. Şi găseşti tot felul de articole, cu tot felul de explicaţii preluate din engleză, cu tot felul de şarlatani care vând apă modificată genetic ca panaceu universal.


Dezorientat, confuz, trebuie să iei decizii, deşi tu nu ai învăţat termenii pe care i-ai citit nicăieri. Te bagi pe lista lungă de aşteptare pentru DMTuri, sau încerci altceva (pentru care nu există dovezi)?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu